Waterontharder Papendrecht 

Waterontharder specialist in Papendrecht

Klaar met al die vieze kalkaanslag in de badkamer? Dan is een waterontharder in Papendrecht iets voor u! Deze filtert namelijk het kalk uit uw water, waardoor er geen water met kalk meer uit uw kraan komt en u dus geen last meer heeft van aanslag. In Nederland komt altijd hard water uit de kraan. Dit is water waar nog kalk in zit. Door het kalk uit het water te filteren en ontstaat zacht water. In zacht water is dus geen kalk meer aanwezig.

Wanneer u op zoek gaat naar een waterontharder in Papendrecht, kunt u goed terecht bij Soft Water Systems. Wij zijn ons bewust van de voordelen en hebben jarenlange ervaring met de installatie. Zo weten we zeker dat we u altijd kunnen helpen.

Dankzij een waterontharder in Papendrecht, gaan uw apparaten langer meer en hoeft u uw apparaten, douchekop, gootsteen en toilet minder vaak te poetsen. Dat bespaart u niet alleen tijd, maar ook nog eens geld. Wilt u minder vaak gebruik maken van dure schoonmaakmiddelen die ook nog eens schadelijk zijn voor het milieu? Schaf dan vandaag nog uw waterontharder in Papendrecht aan!

De voordelen van een waterontharder in Papendrecht

Het aanschaffen van een waterontharder in Papendrecht heeft enorm veel voordelen. Ten eerste heeft u geen last meer van kalkaanslag. Dat maakt dat u niet meer zoveel hoeft te poetsen, maar het zorgt er ook voor dat uw apparaten langer meegaan. Er ontstaat namelijk ook geen aanslag meer in de leidingen van uw apparaten, waardoor deze niet dichtslibben.

Zeep werkt verder veel beter in zacht water. U hebt dus veel minder zeep nodig voor bijvoorbeeld uw wasmachine en uw vaatwasser, maar ook zelf onder de douche. Zo kunt u een hoop zeep besparen en hier op zijn tijd ook geld mee besparen.

Zacht water is verder erg goed voor de huid en het haar. Hard water laat een dun kalklaagje achter op de huid en het haar, waardoor dit verstikt raakt. Zo krijgt u sneller last van eczeem en vettig haar. Met zacht water heeft u dit probleem niet en wordt alles een stuk sneller en beter schoon.

Heeft u vragen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

  Voordelen

  Geschikt voor elk type woning
  Altijd zacht water in huis
  Goed voor de huid
  Nooit meer kalkaanslag in huis
  Goed voor uw leidingen
  Langere levensduur apparaten

  Bekijk onze producten

  SWS High Flow

  Flow 4 m³ uur
  Aantal
  personen
  1 – 7 personen
  Aantal
  Badkamers
  2
  Afmeting (in cm)
  BxDxH
  22x43x71
  Zoutbak (in cm)
  BxDxH
  21x21x60

  Extra’s:

  • Monosphere hars
  • Optioneel uit te breiden met desinfectiemodule  voor extra desinfectie van de hars tijdens elke regeneratie.

  SWS Duo 10

  Flow 2 m³ uur
  Aantal
  personen
  1 – 5 personen
  Aantal
  Badkamers
  1
  Afmeting (in cm)
  BxDxH
  21x31x57
  Zoutbak (in cm)
  BxDxH
  21x21x60

  Extra’s:

  • Monosphere hars
  • Optioneel uit te breiden met desinfectiemodule  voor extra desinfectie van de hars tijdens elke regeneratie.

  SWS Duo 10 de luxe

  Flow 2 m³ uur
  Aantal
  personen
  1 – 5 personen
  Aantal
  Badkamers
  1
  Afmeting (in cm)
  BxDxH
  21x31x57
  Zoutbak (in cm)
  BxDxH
  21x21x60

  Extra’s:

  • Monosphere hars
  • Droge zoutbak
  • Continu water debiet alarm
  • Piek debiet alarm
  • Service alarm
  • Optioneel uit te breiden met desinfectiemodule voor extra desinfectie van de hars tijdens elke regeneratie.

  SWS Combi 10

  Flow 2 m³ uur
  Aantal
  personen
  1 – 5 personen
  Aantal
  Badkamers
  1
  Afmeting (in cm)
  BxDxH
  32x51x68

  Extra’s:

  • Monosphere hars
  • Optioneel uit te breiden met desinfectiemodule voor extra desinfectie van de hars tijdens elke regeneratie.

  Een waterontharder in Lage Zwaluwe, Zwijndrecht en Klundert aanschaffen

  Soft Water Systems is gevestigd in Etten-Leur, maar dat betekent niet dat u niet bij ons terecht kunt wanneer u een waterontharder in Papendrecht, Lage Zwaluwe, Zwijndrecht, Klundert, of elders wilt laten plaatsen. Wij zijn actief in bijna het hele zuiden van Nederland en komen dan ook graag bij u kijken of het installeren van een waterontharder in Papendrecht of elders in de regio mogelijk is.

  Een afspraak maken voor uw waterontharder in Papendrecht?

  Wilt u een waterontharder in Papendrecht laten installeren en wilt u graag een afspraak maken? Dat kan natuurlijk! U kunt simpelweg even contact met ons opnemen. Voor plaatsing, komen wij eerst even bij u langs. We bekijken dan waar we de waterontharder in uw woning in Papendrecht kunnen plaatsen en spreken alle informatie goed met u door. Vervolgens sturen we een vakbekwame installateur langs voor de plaatsing van de waterontharder in Papendrecht. We werken altijd professioneel en deskundig; u kunt erop rekenen dat u bij Soft Water Systems kwaliteit door vakmensen geleverd krijgt!

  Wilt u een offerte aanvragen?

  Recensies van onze klanten

  Soft water systems heeft goed geluisterd naar onze situatie. We hebben een ernstig ongeluk gehad en de nasleep hiervan heeft ons doen besluiten om een waterontharder aan te schaffen. Hierbij heeft SWS ons erg goed geholpen door niet alleen naar de zakelijke kant te kijken. De waterontharder is door SWS binnen een week geplaatst, super snelle service. We hebben de Duo10 nu 3 maanden in gebruik en het bevalt ons prima. Ik zou ze zeker aanbevelen.

  Alwin - Vriendelijk en meedenkend

  Het verstrekken van een opdracht staat of valt met vertrouwen in het uitvoerende bedrijf. Na een eerste telefonisch contact volgde een fijn en uitvoerig gesprek op thuislocatie. Direct kon bekeken worden waar wat geïnstalleerd zou worden. Aanvullende vragen werden goed beantwoord. Meteen afspraak over overeengekomen prijs en datum installatie. Installatie vond plaats op afgesproken datum en tijdstip. De installatie werd - voor zover wij dit konden beoordelen- correct uitgevoerd. Aanvullende vragen over werking en onderhoud werden netjes beantwoord. De deugdelijke werking van het systeem moet in de toekomst nog blijken. Voorshands lijkt alles goed te werken.

  Wim - Vertrouwen in uitvoerend bedrijf.

  Menu

  Tijdelijke actie!

  Gratis desinfectiemodule bij aanschaf van een elektrische waterontharder.

  Ter waarde van €99,-

  Gratis desinfectiemodule