Druppa waterfilter voor waterleidingen kopen

Een waterfilter voor waterleidingen wordt gebruikt om de leidingen te zuiveren en dient tevens ter bescherming van het sanitair en leidingwerk. Een water filter wordt in de waterleiding na de waterontharder gemonteerd. Het plaatsen van een waterfilter in uw huis heeft vele voordelen voor de kwaliteit van uw drinkwater en uw gezondheid.

Hoe werkt een kraan waterfilter?

Met een kraan waterfilter wordt uw waterleiding gezuiverd. De waterfilter wordt in de waterleiding gemonteerd. Het filterhuis is gevuld met actieve kool, waardoor het water op natuurlijke wijze gereinigd wordt. Hierdoor worden opgeloste organische stoffen zoals medicijnen, hormonen en microverontreiniging uit het water van uw kraan gefilterd. Dit zorgt voor zachter water met een verbeterde smaak. Een waterfilter voor uw waterleiding is daarom een echte aanrader. Bij Soft Water Systems kunt u de beste kraanwater filter kopen, zodat u altijd kunt genieten van schoon drinkwater.

Innovatief waterfiltersysteem voor veilig en schoon drinkwater

Alle waterfilters voor drinkwater worden uitgebreid getest en gecontroleerd voordat deze geleverd worden bij u. Zo bent u verzekerd van kwalitatieve kraan waterfilters die zorgen voor heerlijk, schoon drinkwater, rechtstreeks uit uw kraan. Alhoewel Nederlands kraanwater gezuiverd wordt, blijven veel vervuilende stoffen achter in het water, die met het blote oog niet waarneembaar zijn. Hierdoor krijgen we ongemerkt schadelijke stoffen binnen door ons kraanwater. De oorzaak hiervan is dat rioolwaterzuiveringsinstallaties nog niet in staat zijn om alle vervuilende stoffen uit grondwater, oppervlaktewater en duinwater te zuiveren. Hierdoor komen deze verontreinigende stoffen in ons milieu en drinkwater terecht.

Met een drinkwater filtersysteem voor uw kraan is dit verleden tijd. Een filter voor uw kraanwater zorgt ervoor dat uw water op een efficiënte wijze wordt gezuiverd. Het kraan waterfilter is uitgerust met twee filterlagen in de behuizing. Deze dubbele filters vullen elkaar aan waardoor uw kraanwater grondig gereinigd wordt. Het is het dus zeker waard om een waterfilter voor uw drinkwater te kopen!

Waarom kiezen voor een Druppa kraan waterfilter?

Over het algemeen is Nederlands kraanwater van goede kwaliteit. Toch blijven er stoffen achter in ons drinkwater die niet met het blote oog zichtbaar zijn. Microverontreinigingen, hormonen en medicijnresten komen nog steeds in ons drinkwater voor. Wilt u dus verzekerd zijn van schoon en veilig drinkwater? Dan biedt een drinkwater filtersysteem uitkomst. Uiteraard kunt u bij ons uw kraanwater filter kopen. Wij leveren voornamelijk de Druppa kraan waterfilter voor uw waterleiding. Druppa levert kwalitatief hoogwaardige kraan waterfilters die verontreinigende stoffen uit uw kraanwater filteren. Hierbij kunt u denken aan stoffen als metalen, lood, chloor, antibiotica, pesticiden, PFAS, medicijnresten en bacteriën. Het Druppa waterfilter haalt deze stoffen uit het water voordat het uit de kraan komt, zodat u thuis kunt genieten van veilig en schoon drinkwater. Uw waterfilter voor optimaal drinkwater kopen doet u het best bij Soft Water Systems!
Heeft u vragen over een waterfilter voor schoon drinkwater, een schone kraan en waterleiding? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Serieuze problemen dreigen door slechte waterkwaliteit

Gefilterd water: goed voor u en voor uw apparaten

Een waterfilter voor drinkwater kopen kent vele voordelen. Gefilterd kraanwater is op de eerste plaats goed voor uw gezondheid. Vervuilende stoffen in uw drinkwater blijven u bespaard door het actieve koolfilter. Daarnaast is een kraan waterfilter ook goed voor uw apparaten. Doordat er microscopisch kleine kalkdeeltjes uit uw water gefilterd worden, voorkomt u kalkaanslag in bijvoorbeeld uw waterkoker, theepot of strijkbout. Een drinkwater filtersysteem functioneert daardoor dus ook als een anti-kalk-filter. Doordat er minder kalkaanslag in uw apparaten zit verlengt u hiermee ook automatisch de levensduur van uw apparaten. Dat is uiteindelijk weer goed voor uw portemonnee. Een waterfilter voor uw kraan zorgt ervoor dat er geen kalkaanslag gevormd wordt in uw kraan, douche of waterleidingen en dat u te allen tijde kunt genieten van zacht water. 

Ook de bruine aanslag die normaal achterblijft in theekopjes of de theepot zijn met een waterfilter verleden tijd. Een fijne bijkomstigheid is dat ook het mineraalgehalte in het water verbetert met een waterfilter. Het loont zich dus zeker om te investeren in een goede waterfilter voor uw waterleidingen.

Door een waterfilter te kopen, hoeft u minder vaak te poetsen en bent u minder geld kwijt aan schoonmaakproducten. Dat is niet alleen prettig voor de portemonnee, maar een waterfilter voor drinkwater is dus ook nog eens goed voor het milieu!

Makkelijke installatie van uw drinkwater filtersysteem en eenvoudig in onderhoud

Een Druppa waterfilter kan gemakkelijk thuis geïnstalleerd worden. In een paar simpele stappen kunt u de waterfilter voor drinkwater thuis plaatsen. Na installatie hoeft u er eigenlijk niet meer naar om te kijken. Gemiddeld genomen hoeft u slechts één keer per jaar de waterfilter te vervangen, afhankelijk van uw gebruik. U heeft dus maximaal profijt van uw drinkwater filtersysteem, met minimaal onderhoud. Uw waterfilter kopen doet u gemakkelijk via Soft Water Systems!

Redenen om een kraan waterfilter te kopen

Zoals gezegd, heeft het kopen van een kraan waterfilter verschillende voordelen. Een waterfilter zorgt ervoor dat al het vuil en kalk uit de leidingen worden gefilterd. Op die manier wordt het ophopen van vuil voorkomen. Niet alleen heeft u schoner drinkwater, maar uw leidingen gaan ook langer mee. Een bijkomend voordeel dat we nog niet genoemd hebben: een kraan waterfilter zorgt ook voor een schonere huid en haren. Wanneer uw water uit een goed gefilterde kraan komt, verbetert de kwaliteit van het water. Dat werpt zijn vruchten ook af bij het wassen van uw gezicht of haar onder de kraan. Een waterfilter voor uw kraan zorgt bovendien voor een schoner milieu. Duurzaamheid ten top! Uw waterfilter voor drinkwater en de waterleiding kopen doet u vandaag nog bij Soft Water Systems voor optimale waterkwaliteit!

Menu

Tijdelijke actie!

Gratis desinfectiemodule bij aanschaf van een elektrische waterontharder.

Ter waarde van €99,-

Gratis desinfectiemodule