Drukverhogers

Douchen zonder drukverlies

Drukverhogers

Kent u dat? U heeft net een nieuwe badkamer met stortdouche laten installeren en dan kunt u bij het opendraaien van de kraan de druppels tellen; of iemand van het gezin draait ergens anders de kraan open en u heeft ineens geen water meer. Dit gebeurt wanneer de waterdruk niet constant is in uw huis en kan opgelost worden met een drukverhoger. De Pedrollo DG-PED 3 is een zeer compacte drukverhoger die de automatisch ingestelde druk bewaart, waardoor een stabiele en gelijkmatige waterdruk in het hele huis ontstaat.

Pedrollo DG-PED 3

Zoekt u een gebruiksvriendelijke drukverhoger? Sinds kort hebben wij een nieuwe pomp in ons assortiment: de Pedrollo DG-PED 3. Dit is een compacte drukverhoger die voor een constante waterdruk in het huis zorgt. De drukverhoger kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden en past daardoor perfect in uw meterkast. Hij produceert 30 decibel aan geluid – met andere woorden: de drukverhoger is nagenoeg geluidsstil. Daarnaast is de Pedrollo DG-PED 3 ook nog eens heel makkelijk te bedienen en dat allemaal voor een scherpe prijs. De Pedrollo DG PED 3 beschikt over een watergekoelde motor en is ook nog eens energiezuinig door de frequentiegestuurde werking. Naast de gebruiksvriendelijkheid is deze drukverhoger een echte krachtpatser. Hierdoor kunt u altijd genieten van een perfecte waterdruk.

Heeft u vragen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

  Waarom een drukverhoger?

  Constante waterdruk
  Geen drukverlies bij meerdere tappunten
  Altijd maximale prestatie
  Meer comfort bij luxe badkamers
  Storingsvrij

  SPECIFICATIES
  Voedingsspanning: 230 V
  Frequentie 50/60 Hz
  Stroom: 5,8 A
  Max. vermogen
  1 PK
  0,75 kW
  Capaciteit
  5 – 80 l/min
  Opvoerhoogte
  55 – 10 m

  Afmetingen: L39xB28xH35 cm

  Een te kleine waterstraal uit uw regendouche, keuken-
  kraan of tuinslang? Dan is een drukverhoger de oplossing!

  Voordelen van de drukverhoger

  De Pedrollo DG-PED 3 heeft veel verschillende voordelen. Niet alleen is deze ruimtebesparend en gebruiksvriendelijk, maar is deze ook voorzien van overspannings- en droogloopbeveiliging. Er zit in een doorstromingsmeter en een ingebouwde terugslagklep in, hij is voorzien van een aan- en uitschakelaar en een LED bedieningspaneel en heeft een stekker van anderhalve meter lang. Samengevat is de Pedrollo DG-PED 3 van alle gemakken voorzien!

  Over Pedrollo

  Pedrollo is al meer dan 40 jaar expert in het bouwen van pompen; daar waar water is, is Pedrollo. Het bedrijf vindt haar oorsprong in het Midden-Oosten en is inmiddels over de hele wereld bekend. Hun grootste doorbraak was het ontwikkelen van een goedkope pomp met een laag verbruik. Waar Pedrollo van origine pompen maakten zodat boeren niet meer afhankelijk waren van regen en konden genieten van schoon en goed water, maakt Pedrollo nu allerlei soorten pompen en drukverhogers. Wilt u genieten van de beste kwaliteit, kies dan voor de Pedrollo DG-PED 3 van Soft Water Systems.

  Menu

  Tijdelijke actie!

  Gratis desinfectiemodule bij aanschaf van een elektrische waterontharder.

  Ter waarde van €99,-

  Gratis desinfectiemodule