Vriendenvoordeel

Bent u enorm blij met uw waterontharder van Soft Water Systems? Beveel ons dan aan bij uw familie, vrienden, buren of collega’s. Met Soft Water Systems Vriendenvoordeel ontvangt u voor elke klant die u aandraagt samen €100!

€50 voor u en €50 voor uw aanbeveling

Wat fijn dat u tevreden bent met uw waterontharder. Wanneer u klant bent bij Soft Water Systems, kunt u uw volledige omgeving aanraden om ook klant bij ons te worden. Alle havens schutten wind als een van uw vrienden, familieleden, buren of collega’s door uw aanbeveling klant bij ons wordt. U krijgt dan van ons een cadeaubon t.w.v. €50 en uw vriend krijgt van ons ook €50 cadeau!

Hoe doet u mee met Soft Water Systems Vriendenvoordeel?

Meedoen met Soft Water Systems Vriendenvoordeel is heel simpel:

 1. Vul onderstaand formulier in;
 2. Wij nemen contact op met de contactpersoon die u opgeeft;
 3. Zodra uw contact akkoord gaat met onze offerte voor een waterontharder, dan ontvangt u een cadeaubon van €50. Uw aanbeveling krijgt €50 korting op de prijs van de waterontharder.

Uitnodigingsformulier

Vul onderstaand formulier in om gebruik te maken van vriendenvoordeel!

  Veelgestelde vragen over Vriendenvoordeel bij Soft Water Systems

  Heeft u vragen over de Vriendenvoordeel actie van Soft Water Systems? Kijk dan eens bij onze meestgestelde vragen.

  Veel gestelde vragen

  Voor wie geldt het Vriendenvoordeel van Soft Water Systems?

  U kunt iedereen in uw omgeving uitnodigen om een waterontharder van Soft Water Systems te laten installeren. U kunt denken aan uw vrienden, familieleden, buurtbewoners of collega’s. Soft Water Systems Vriendenvoordeel geldt wel alleen voor nieuwe klanten, u kunt dus niet uzelf uitnodigen om klant te worden van Soft Water Systems.

  Hoe weet ik dat mijn vriend klant is geworden na mijn aanbeveling?

  Geeft uw aanbeveling akkoord op de door ons opgestelde offerte? Dan nemen wij contact met u op. Wij bedanken u natuurlijk allereerst voor de aanbeveling, maar kennen u dan ook de cadeaubon t.w.v. €50 toe. U hoeft hier zelf niets voor te doen.

  Wat als mijn aanbeveling geen waterontharder kiest?

  Dat is natuurlijk jammer, maar maakt uiteraard niets uit. Wanneer uw aanbeveling niet besluit om een Soft Water Systems waterontharder te installeren, laten wij dit ook weten aan u. U ontvangt dan geen cadeaubon t.w.v. €50.

  Is het gratis om mee te doen aan Soft Water Systems Vriendenvoordeel?

  U hoeft niets te betalen om mee te doen aan onze Vriendenvoordeel actie, het is volledig gratis! 

  Wat voor cadeaubon ontvang ik voor mijn aanbeveling?

  Gaat uw vriend, familielid, buur of collega akkoord met onze offerte? Dan nemen wij contact met u op over de cadeaubon t.w.v. €50. U kunt deze cadeaubon besteden bij de door u gekozen (web)winkel. U heeft de keuze uit webwinkels als bol.com of FonQ, maar u kunt ook een cadeaubon kiezen voor fysieke winkels of een fijne hotelovernachting, bijvoorbeeld bij een van de Fletcher hotels of Van Der Valk Hotels. 

  Wanneer kan ik mijn beloning verwachten?

  Nadat uw contact akkoord is gegaan met onze offerte en de waterontharder daadwerkelijk is geïnstalleerd bij uw contact thuis, ontvangt u uw beloning. Zodra dit gebeurd is, nemen wij direct contact met u op!

  Is het Soft Water Systems Vriendenvoordeel geldig in alle regio’s?

  De Vriendenvoordeel actie van Soft Water Systems geldt in alle woon- en werkgebieden in Nederland.

  Is er een maximum aantal aanbevelingen die ik mag doen?

  Nee, er is geen maximum aantal aanbevelingen! U kunt zoveel contactpersonen opgeven als u kunt bedenken. Hoe meer mensen u uitnodigt, hoe groter de kans op mer bonus en voordeel voor u! Kunt u nog familieleden of vrienden blij maken met een waterontharder van Soft Water Systems?

  Menu

  Tijdelijke actie!

  Gratis desinfectiemodule bij aanschaf van een elektrische waterontharder.

  Ter waarde van €99,-

  Gratis desinfectiemodule