Regeneratiezout bestellen

Snelle levering & scherpe prijzen

Zouttabletten voor waterontharder bestellen

Voor het gebruik van een waterontharder heeft u zout nodig. Het zout bijvullen is dan ook één van de weinige dingen die u moet doen wat betreft het onderhoud. Gelukkig kunt u bij ons ook het regeneratiezout kopen, zodat u dit altijd op voorraad hebt en uw apparaat goed kan blijven werken.

Offerte aanvragen? Voer onderstaande gegevens in.
Informatie opvragen? Stuur ons een E-mail.

  Heeft u een servicecontract van Soft Water Systems?
  Met behulp van het servicecontract ontvangt u het zout helemaal gratis.

  JaNee

  Contact informatie
  Soft Water Systems BV
  Vosdonk 39K2
  4879 NC Etten-Leur (NL)
  info@swsystems.nl
  +31 (0)85 782 1690

  Waarvoor is onthardingszout nodig?

  Bij Soft Water Systems kunt u zouttabletten voor uw waterontharder kopen, maar waar is dat zout eigenlijk voor nodig en waarvoor wordt het gebruikt? De filters bevatten harskorrels. De harskorrels zijn geladen met natriumionen. Wanneer het water gefilterd wordt, bindt het kalk in het water zich aan de harsbolletjes en wordt het zo uit het water gehaald. Deze filters met harskorrels moeten echter ook gereinigd worden, want anders raken de harskorrels verzadigd en nemen ze geen calcium meer op. Dit reinigen gebeurt met onthardingszout. Dit zorgt ervoor dat de elektrische lading van de harskorrels geregenereerd worden. Daarom wordt dit ook wel regeneratiezout genoemd. Uw regeneratiezout kopen doet u gemakkelijk via bovenstaand bestelformulier.

  De verschillende soorten zouttabletten voor waterontharders

  Uw waterontharder reinigen met zout is niet alleen een noodzaak voor een optimale werking, maar voorziet uw waterontharder ook van een duurzaam leven. De zouttabletten voor waterontharders noemen we ook wel regeneratiezout. Dit regeneratiezout is te verkrijgen in verschillende samenstellingen, namelijk: ingedampt zout, zeezout en rotszout. Ingedampt zout bestaat uit opgelost zout. Het is verkrijgbaar in de vorm van zouttabletten en voorkomt schade of vuilophoping in uw waterontharder. Zeezout wordt gecreëerd door het verdampen van zeewater. Het wordt doorgaans aangeboden in kristal- of kegelvorm. Rotszout is een natuurlijk mineraal wat uit de grond gehaald wordt. Dit type zout koekt echter sneller aan, waardoor u uw waterontharder sneller moet laten reinigen. 

  Regeneratiezout kopen bij Soft Water Systems

  Op onze website kunt u regeneratiezout en zouttabletten voor uw waterontharder bestellen. Vul onderstaand formulier in en wij zorgen voor een offerte. Hierna zullen we snel het onthardingszout leveren, natuurlijk altijd voor scherpe prijzen. Voor vragen over het kopen van regeneratiezout kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen!

  Menu

  Tijdelijke actie!

  Gratis desinfectiemodule bij aanschaf van een elektrische waterontharder.

  Ter waarde van €99,-

  Gratis desinfectiemodule