Regeneratiezout bestellen

Snelle levering & scherpe prijzen

Zouttabletten voor waterontharder bestellen

Voor het gebruik van een waterontharder heeft u zout nodig. Het zout bijvullen is dan ook één van de weinige dingen die u moet doen wat betreft het onderhoud. Gelukkig kunt u bij ons ook het regeneratiezout kopen, zodat u dit altijd op voorraad hebt en uw apparaat goed kan blijven werken.

Offerte aanvragen? Voer onderstaande gegevens in.
Informatie opvragen? Stuur ons een E-mail.

  Heeft u een servicecontract van Soft Water Systems?
  Met behulp van het servicecontract ontvangt u het zout helemaal gratis.

  JaNee

  Contact informatie
  Soft Water Systems BV
  Parallelweg 35D
  4878 AH Etten-Leur (NL)
  info@swsystems.nl
  +31 (0)85 782 1690

  Waarvoor is onthardingszout nodig?

  Bij Soft Water Systems kunt u zouttabletten voor uw waterontharder kopen, maar waar is dat zout eigenlijk voor nodig en waarvoor wordt het gebruikt? We leggen u graag uit waarom zouttabletten belangrijk zijn voor uw waterontharder en hoe het proces van onthardingszout voor uw waterontharder werkt.

  De filters van uw waterontkalker bevatten harskorrels. De harskorrels zijn geladen met natriumionen. Wanneer het water gefilterd wordt, bindt het kalk in het water zich aan de harsbolletjes en wordt het zo uit het water gehaald. Deze filters met harskorrels moeten echter ook gereinigd worden, want anders raken de harskorrels verzadigd en nemen ze geen calcium meer op. Dit reinigen gebeurt met onthardingszout voor de waterontharder. Zouttabletten zorgen ervoor dat de elektrische lading van de harskorrels geregenereerd worden. Daarom wordt dit ook wel regeneratiezout genoemd. Uw regeneratiezout kopen doet u gemakkelijk via bovenstaand bestelformulier. 

  De verschillende soorten zouttabletten voor waterontharders

  Uw waterontharder reinigen met zout is niet alleen een noodzaak voor een optimale werking, maar het onthardingszout voorziet uw waterontharder ook van een duurzaam leven. De zouttabletten voor een waterontharder noemen we ook wel regeneratiezout. Dit regeneratiezout kunt u kopen in verschillende samenstellingen, namelijk: ingedampt zout, zeezout en rotszout. Ingedampt zout bestaat uit opgelost zout. Het is verkrijgbaar in de vorm van zouttabletten en voorkomt schade of vuilophoping in uw waterontharder. Zeezout wordt gecreëerd door het verdampen van zeewater. Het wordt doorgaans aangeboden in kristal- of kegelvorm. Rotszout is een natuurlijk mineraal wat uit de grond gehaald wordt. Dit type zout koekt echter sneller aan, waardoor u uw waterontharder sneller moet laten reinigen. Wanneer u graag meer informatie wilt over zouttabletten voor een waterontharder en wat voor soort zout het best geschikt is voor uw waterontharder, neemt u dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen over onthardingshout voor de waterontharder, van diverse soorten tot reinigingsproces. 

  Waterontharder zonder zout?

  Bij Soft Water Systems geven we u graag volledige informatie over de werking van verschillende soorten waterontkalkers. Zo kunt u ook een waterontharder zonder zout kopen. Het enige verschil is dat de waterontharder zonder zout minder goed gereinigd wordt en dat dergelijke apparaten wat goedkoper zijn. Om ervoor te zorgen dat uw apparaat zo lang mogelijk mee gaat, raden wij altijd aan om een waterontharder met zout te kopen. De zouttabletten reinigen de waterontharder en de filters grondig, zodat uw apparaat optimaal blijft werken. Het is wel zo prettig dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw investering in schoon drinkwater. Daarom kunt u bij ons regeneratiezout kopen en zouttabletten aanschaffen voor uw waterontharder.

  Regeneratiezout kopen bij Soft Water Systems

  Op onze website kunt u regeneratiezout kopen en zouttabletten voor uw waterontharder bestellen. Vul onderstaand formulier in en wij zorgen voor een offerte. Hierna zullen we snel het onthardingszout voor iw waterontharder leveren, natuurlijk altijd voor scherpe prijzen. Voor vragen over het kopen van regeneratiezout kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen!

  Menu

  Tijdelijke actie!

  Gratis desinfectiemodule bij aanschaf van een elektrische waterontharder.

  Ter waarde van €99,-

  Gratis desinfectiemodule